Abdij van Reigny - Festival, Huwelijk, Receptie, bezoek, Shelter, Bourgondie, Lyrics, Music, Yonne, 89, Vezelay, Chablis, Bourgogne, Shelter, Tour, Receptie, Bruiloft, Festival, Abbey, Reigny, Muziek, woorden, Vezelay, Chablis, cisterciënzer.

Français English Nederlands Português  Welcom


Zoekt u een ruimte om een receptie, bruiloft of een bijeenkomst te organiseren…?

Wij bieden een unieke ruimte in het hart van Bourgondië, minder dan 200 km van Parijs (10 km van de A6 en direct bereikbaar vanaf de RN6).

De gebouwen van Reigny zijn geschikt voor alle soorten evenementen en recepties (van 10 tot 1000 personen).

Voor bedrijven en evenementenorganisators zijn specifieke tarieven en diensten beschikbaar

De eetzaal uit de XVIIIe eeuw van 60 m2 (gesitueerd op de begane grond) is volledig gemeubileerd in grootse Franse stijl. Er zijn tot 30 zitplaatsen.
De kelder, gerestaureerd in 2007, is in de XVIIIe eeuw door de monikken gebouwd op de resten van de oude kerk uit de XIIe eeuw. Tegenwoordig biedt het een ruimte van 250m² voor allerlei soorten recepties.
Een rij 'lounges' gecombineerd met de grote trap (op de begane grond) biedt een elegante ruimte van 150m² voor chique recepties en cocktailfeesten. Capaciteit: tot 100 mensen.
Ontmoetingsruimte, op de eerste etage, van 100m².
De grootse en majestueuze eetzaal van de monikken is gebouwd in de 14e eeuw. Dit verfijnde gotische bouwwerk biedt een oppervlakte van 400m² en een capaciteit tot 390 personen voor al uw evenementen. Er is een aparte kamer voor de catering.

U kunt gebruik maken van de grote besloten tuinen (14 hectare) voor het organiseren van uw grootste evenementen (tot 1000 personen).
Typisch Franse tuin van bukshout. De Green Room onder de grote lindebomen is een originele plaats voor openluchtrecepties.
Er is beschikking over een grote keuze aan tenten voor recepties tot 1000 personen.
Reigny heeft een grote besloten parkeerplaats.
Toezicht gegarandeerd gedurende de gehele receptie.
Virtual visit

Exclusief waarborg, verzekering en materiaal.
Meubilering, decoratie, catering en geluidsinstallatie op aanvraag. We kunnen indien gewenst begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor uw feest of receptie.
 
Copyright 1128-2009 - laatste update : 22/12/2011