Abdij Reigny

Meet en werk

Begroting

– Out storting, verzekering en levering van materialen.
– Meubelen, decoratie, catering, geluid: op schatting – geen provider wordt opgelegd, maar we kunnen u helpen bij uw keuze.

Particulieren of professionals

U wilt een receptie, een bruiloft, een seminar, een algemene vergadering te organiseren …?

Wij bieden een uitzonderlijke plaats in het hart van de Bourgogne, op minder dan 200 km van Parijs (10 km van de snelweg A6 en een directe toegang vanuit de Nationale 6). Aan te passen aan alle soorten receptie (van 10 tot 1000 personen). Voor bedrijven en evenementenbureaus, specifieke tarieven en voordelen. De eetzaal van de achttiende eeuw stucwerk: 60 m2 volledig ingericht, geschikt voor maximaal 30 personen zitten (op de begane grond). De kelder, gerestaureerd in 2007 voor Pasen, gebouwd in de achttiende eeuw door de monniken op de fundamenten van de oude kerk van de twaalfde eeuw, biedt 250m2 oppervlakte.

Onze verschillende kamers

– De eetkamer van de achttiende eeuw stucwerk: 60 m2 volledig ingericht, geschikt voor maximaal 30 personen zitten (op de begane grond).
– De kelder, gerestaureerd in 2007 voor Pasen, gebouwd in de achttiende eeuw door de monniken op de fundamenten van de oude kerk van de twaalfde eeuw, biedt 250m2 oppervlakte.
– Een suite kamers en grote trap: 150 m2 ingericht voor cocktail recepties en high-end, capaciteit tot 100 personen staan (begane grond).
– Meeting Room: 100 m2 (1e verdieping).
– Refter aanbiedingen De grote en majestueuze monniken in een gotische kader van de veertiende eeuw van 400 m2 voor maximaal 390 personen. Self catering gebied. (begane grond).

buitenruimten

– U kunt alle muur afgesloten park (14 hectare) om zeer grote evenementen te organiseren.
– Tuin buxus in het Frans, groene ruimte onder eeuwenoude lindebomen.
– Implementatie van de capaciteit tenten voor recepties tot duizend mensen.
– Je hebt een grote afgesloten parkeerplaats.
– Monitoring van de lokale verzekerd gedurende uw receptie.